WEETELING KEUKENS

Een gerenomeerd familie bedrijf wat al ruim 40 jaar bestaat. Ze zochten iets wat de bezoeker van de website kon meenemen in een tour door de showroom. Dit om het bedrijf te promoten nadat de showroom verbouwt is. Weeteling keukens stond open voor nieuwe ideeen en wilde graag innoveren om zo met de tijd mee te gaan. Klanten snel en efficiënt de informatie geven die ze nodig hebben dat was het streven.

Read more

KOI KICHI

Deze demo is gemaakt voor een koi handelaar waarbij we verschillende bronnen van inkomsten in een interactieve tool hebben verwerkt. Het verkopen van artikelen en koi doormiddel van video. Doordat we een groot aantal producten in een interactieve tool kunnen verkopen verminderd dit het aantal clicks en vermeerderd het aantal sales op de website. Wij geven u een teruggave op u investeringen voor het maken van uw bedrijfsvideo’s.

Read more

IAMS 2019

Deze Demo hebben wij geschoten tijdens De IAMS2019 het doel van deze demo is niet meer dan een videowall waarin de user zelf kan bepalen welk filmpje er word gestart. Dit product word interessant als er html pagina's aan gekoppeld worden hiermee kun je, informatie over het product vinden en de mogelijkheid een afspraak te maken alles beschikbaar vanuit de video zonder pagina refresh.

Read more